Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze referenties op onze google pagina.

Opknappen V70

Zeer vakkundige Volvo specialist voor een goede prijs. Heeft mijn V70 classic weer helemaal op en top gemaakt, airco gefikst, deur gelast etc. Maar ook voor beurt of apk rij ik graag vanuit Amsterdam naar Nieuwveen. Verder een topgozer, fijne communicatie en uitleg over wat hij met de auto doet. Aanrader dus!

Jasper van Heusden

Apk, nivomats en verse olie

Vandaag bij Poika geweest, eerste keer. Apk, nivomats vervangen en verse versnellingsbakolie. Gastvrij ontvangst in een opgeruimde schone garage, bakje koffie, testritje gemaakt. Poika heeft mij prima geholpen voor een mooie prijs; competente betrouwbare monteur die veel kennis heeft van Volvo's. Mijn V70 is weer top en rijdt heerlijk. Op naar de 500.000km. En dan op zoek naar een versere D5.

Reinder Douma

Service is heel goed. Heel nauwkeurige monteur die weet wat hij doet voor een vriendelijke prijs. ik woon in Haarlem dus het is niet om de hoek, maar ik rij er graag voor om. Aanrader!

Severin Hendrikx

Topbedrijf, goede service en juiste prijsafspraken. Ik kom hier zeker terug.Marcel Ossendrijver

Vakman, geen onzin, kritisch en werkt erg netjes. Aanrader!Doeke Dobsma