Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze referenties op onze google pagina.

Beste garage in de buurt. Enorme vakkennis en een heel eerlijk verhaal.Tim Bartlema

Hier wordt met liefde en aandacht aan je auto gewerkt.Joris de Lange

Werkzaamheden Volvo v70r

Inmiddels ben ik 2x bij Autobedrijf Polter geweest voor werkzaamheden aan mijn auto (Volvo V70R), de 1e keer is het gasklephuis vervangen en de 2e keer de VVT poelies, distributieriem etc. 

Tot op heden (na 30 jaar autohobby) is het de beste monteur die ik in al die jaren gehad heb. Naast zijn vriendelijkheid en bevlogenheid heeft hij erg veel vakkennis, geeft hij prima advies, is hij servicegericht en zijn zijn communicatieve vaardigheden meer dan prima. In mijn geval werd ik tijdens de werkzaamheden zelfs voortdurend op de hoogte gehouden met foto's en uitleg via de app. En dat alles vanuit een zeer schone werkplaats. 

Met andere woorden een dikke aanrader!!

Andre Meulenberg

De Volvo specialist

Zeer kundige, vakbekwame en enthousiaste Volvo-specialist. Levert net en goed werk af tegen acceptabel tarief. Zijn werkplaats ziet er ook schoon, goed georganiseerd en opgeruimd uit en niet zoals de puinhoop, die je wel vaker bij garages/werkplaatsen tegenkomt. 
Is ook goed-gesorteerd voor wat betreft tools/gereedschappen met o.a. nuttige software voor diagnostiek. 
Echt iemand, die zijn werk nog steeds als leuke hobby ziet.
Heb lang naar een kundige Volvo-specialist gezocht en nu gelukkig gevonden!

Robin Ganguly

Topservice

Een absolute aanrader. Zorgvuldig, zeer netjes, uitgebreide uitleg en een kloppende prijsopgaaf. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden (als je wilt)  Hier ga je heen voor topservice, van een extreem kundige (en vriendelijke!) monteur.

Sierdjan Westen