Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze referenties op onze google pagina.

Zeer deskundig en goed onderhoud. Heel duidelijk en helder in de communicatie en geeft goed aan wat er moet gebeuren. Werk wordt bijzonder netjes gedaan en na afloop wordt er ook getoond wat er gedaan/vervangen is. Bijzonder tevreden met deze volvo specialist. De moeite waard om er naar toe te rijden.

Sander Kos

Airco reparatie

Polter kreeg voor elkaar wat geen enkele garage de afgelopen drie jaar voor elkaar kreeg: de airco repareren van mijn Volvo 480 uit 1994. Het was een enorme uitdaging maar ik reed met een werkende airco weer naar huis. Daarbij is Poika een hele aardige kerel die een nette werkplaats heeft en behoorlijk schappelijke prijzen rekent. De rit naar Nieuwveen was het beslist waard, hier kom ik weer!

Robert Brink

Apk keuring

Ik ben er voor mijn apk keuring geweest. Hij liet duidelijk weten wat er moest gebeuren en gaf blijk van kennis. Ik kom terug!

Jochum Veenstra

Automaatbak volvo V70 spoelen

Ruim een maand geleden o.a. de automaatbak van mijn Volvo  V70 laten spoelen en de (vacuüm)motorsteunen laten vervangen. Er wordt desgewenst tijdens het repareren regelmatig teruggekoppeld over de bevindingen de voortgang. 
Mijn Volvo rijdt en schakelt weer heerlijk soepel dankzij de deskundigheid van de zeer vriendelijke en servicegerichte monteur/eigenaar Poika Polter. Ik kom graag terug voor onderhoud en ben blij met deze Volvo specialist binnen mijn regio. Een aanrader!

Jeroen van Egmond

Altijd top service (ook voor mijn VW)!! Bedankt Poika :-)

Jeanne